Nyeremény játékok

A promóció időtartama: 2012. november 19. - 2013. január 15 „NYERJ EGY PALACK TÖRLEYVEL” 5.000.000Ft

A promóció időtartama: 2012. október 15-november 30. Minden 4. Nyer ! Fellelkesültem, rögtön vettem 10-t. 1 mosolygott vissza. A nem nyerteket a postára azért inkább nem adom, inkább további csokit veszek a postaköltségből :) !

A játék időtartama: 2012. július 16 - 2012. szeptember 16. Coke Olimpia

Véleményem szerint ezek mind haszontalan dolgok, az emberek idejét és PÉNZÉT rabolják, a "Nyeremények" megszerzésének lehetőségével kecsegtetve. Az 1980-as évek katonaságánál tapasztaltakra emlékeztetnek: egyik szakasz délelőtti gyakorlata egy hatalmas gödör kiásása. Másik szakasz délutáni gyakorlata ugyanezt a gödröt betemetni. Testedzésnek végül is nem rossz. Ennél sokkal rosszabbak a "Szerencsejátékoknak" álcázott kifosztó rendszerek, pl. Szerencsejáték Zrt., Kaszinók, ahol az alkalmazottak összes szellemi energiájukat arra összpontosítják, hogy a játékosokat hogyan szabadítsák meg pénzforrásaiktól. Szerencsejáték az én szótáramban azt jelenti, hogy a betett pénzt a játékosok viszik el. Mára a "szerencsejáték" szervezők úgy beékelődtek az elosztásba, hogy a játékosok álltal összelapátolt pénzt ök teszik el , "jutalékot" adva néhány játékosnak.

Akkor lássuk a Medvét - akarom mondani Camping sajtot ! Mert azért jópofa dolgok - akik elkészítették, fizetést kaptak érte - VAN MUNKAHELYÜK !
A játék időtartama: 2012. április 15. – június 15. Camping sajt